Εγγύηση - Επιστροφές

H εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να αλλάζει την εκπτωτική τακτική της ανα πάσα στιγμή.

Η εταιρία  έχει το δικαίωμα να καθορίζει προσφορές είτε σε όλα τα προϊόντα της είτε σε συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων.

Στην Bizart θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένη και ενθουσιασμένοι με την αγορά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε ένα υψηλό βαθμό ποιότητας. Ωστόσο, κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις είτε χρωματικές είτε κατασκευαστικές. Για αυτό το λόγο έχουμε ορίσει κάποια πολιτική επιστροφών για την άμεση εξυπηρέτησή σας και σας την εξηγούμε παρακάτω.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής (διαδίκτυο), έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις: Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. 

 

- Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε πίσω και να σας την αντικαταστήσουμε με κάποια άλλη επιλογή σας ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών εντός της Ελλάδος).
- Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και δηλώστε μας τον λόγο της επιστροφής ( δηλώστε τον κωδικό της παραγγελίας), ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +302102852388.
- Μόλις πάρουμε το αίτημά σας θα σας οδηγήσουμε βήμα- βήμα προς την διαδικασία της επιστροφής.
- Μπορούμε να δεχτούμε αίτημα για επιστροφή της παραγγελία σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών.

  Η επεξεργασία και η απάντηση των επιστροφών γίνονται μέσα σε 5 ημέρες.

 

Τι πρέπει να γνωρίζω

 

- Το προϊόν που αγοράσατε πρέπει να παραμείνει στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε και μέσα στην συσκευασία του.
 

- Κρατήστε την απόδειξη της εταιρίας αλλά και την απόδειξη της μεταφορικής.
 

- Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής εκτός της Ελλάδος (εκτός αν το προϊόν είναι ελαττωματικό   ή  κατεστραμμένο).
 

- Φωτογραφίστε με ψηφιακή φωτογραφική ή το κινητό σας το προϊόν σε μακρινό και κοντινό πλάνο για να μας δώσετε μια εικόνα του προβλήματος.

 

Θέλουμε τα σχόλιά σας θετικά ή αρνητικά γιατί προσπαθούμε πάντα με γνώμονα την βελτίωση των υπηρεσιών μας. Επομένως  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302102852388 ή να στείλετε e-mail στο info@bizart.gr
 

 

Τα προϊόντα που θα παραγγελθούν μέσα στο κατάστημα και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, δεν μπορούν να επιστραφούν από την στιγμή που θα δοθεί η εντολή από τον πελάτη για την παραγωγή του.

 

Newsletter
Εγγραφτείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα καινούρια μας προϊόντα!

Καλλιτέχνες
Αν είσαστε καλλιτέχνης και επιθυμείτε συνεργασία με τη Bizart ...

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης